10 februari 2024

De Amsterdammer spreekt zich uit: tegen een nieuw Erotisch Centrum

Uitgesproken & eensgezind spreekt de Amsterdammer zich uit tegen een nieuw Erotisch Centrum

Wat vinden de mensen? Met die vraag heeft het CDA Amsterdam direct na het bekendmaken van de plannen van het gemeentebestuur over een ‘Nieuw Erotisch Centrum’ op onze website de zorgenlijn geopend. Ook hebben we Amsterdammers in de wijk Amsterdam-Zuid gevraagd naar hun mening. 

Door middel van een folder (verspreid huis aan huis in stadsdeel Zuid) hebben we ze opgeroepen om de online vragenlijst in te vullen, want: 

wat vinden zíj van de plannen van het gemeentebestuur, nu zij geconfronteerd worden met een mogelijk erotisch centrum, in de nabijheid van hun buurt en het Amstelpark?

In het document 'De Amsterdammer spreekt zich uit, Resultaten onderzoek Nieuw Erotisch Centrum' vatten wij de reacties samen en beantwoorden we de vraag hoe Amsterdammers aankijken tegen de plannen van het gemeentebestuur voor de bouw van een nieuw Erotisch Centrum.

Op vrijdagavond 9 februari was Rogier Havelaar te gast bij AT5 in het programma ParkPolitiek en licht hij het standpunt van het CDA Amsterdam toe. Klik hier voor de uitzending.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.