Zoeken

28/09/2010Formatiecongres

Categorie: Rheden

FormatiecongresFormatiecongres
maandag 27 september 2010
Op dit moment komen er veel vragen binnen over het mogelijke formatiecongres.
Het formatiecongres vindt pas plaats als er een conceptregeerakkoord tussen CDA en VVD ligt en een conceptgedoogakkoord tussen CDA, VVD en PVV.
Op dit moment is er nog geen zekerheid over de datum waarop deze conceptakkoorden gereed zijn en is  de datum van het mogelijke formatiecongres nog niet vastgesteld.

Wij gaan er vooralsnog vanuit dat we op een woensdag weten of de conceptakkoorden gereed zijn. De zaterdag erna zal het formatiecongres dan plaatsvinden. In de tussentijd zal het partijbestuur op donderdagavond bijeenkomen om een reactie voor te bereiden, die vrijdag aan het einde van de middag via de site beschikbaar is. Op vrijdagavond zullen de meeste provincies bijeenkomsten organiseren om hun reactie voor te bereiden. Op zaterdag vindt dan het formatiecongres plaats. Deze korte doorlooptijd is nodig om het formatieproces niet lang te vertragen.

Aanmelden voor het congres kan pas als we weten wanneer en waar het congres zal plaatsvinden, de procedure hiervoor staat in de uitnodiging voor het congres. U kunt zich te zijner tijd aanmelden via het aanmeldformulier dat geplaatst zal worden op de congrespagina via deze website. Daar kunt u dan ook de laatste informatie over het congres vinden.

Trefwoorden

Naar overzicht

Terug naar boven

Copyright © 2014 CDA