12 mei 2016

Voor elkaar. Heel normaal!

Het CDA wil een sterke samenleving. Een samenleving waar we er voor elkaar zijn. Waar mensen contact hebben met elkaar en samen aan de samenleving bouwen. Het CDA is de partij van de samenleving.

Senioren spelen een unieke en essentiële rol in die samenleving. Zij hebben waardevolle kennis en ervaringen, verrichten vrijwilligerswerk, zijn mantelzorger en hebben hun rol richting hun kleinkinderen of anderen in hun directe omgeving. Het CDA wil iets terug doen voor onze senioren en hen de waardering geven die zij verdienen. Samen aan de samenleving bouwen, dat geeft immers kleur aan het leven!

Deze boodschap willen we graag overbrengen aan de senioren in Nederland. Daarom organiseren we van nu tot aan het partijcongres in november de ‘voor elkaar’ campagne. We claimen onze boodschap met de slogan: ‘Voor elkaar. Heel normaal.’ 

Omdat samenlevingen van onderuit worden opgebouwd, samen met mensen in en uit je buurt, hopen we dat we deze campagne samen met alle lokale CDA-afdelingen georganiseerd kan worden. 

Doet jouw afdeling ook mee? Lees hier hoe!

Binnenkort volgen de praktische elementen hoe je kunt deelnemen. Vandaag kun je al met jouw afdeling in jouw gemeente of stad goede initiatieven selecteren!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.