AfdelingenNet

De afdelingen zijn en blijven de basis voor het CDA. Het is van groot belang dat afdelingen optimaal ondersteund worden. Het CDA Partijbureau heeft daarom een Afdelingendesk. De Afdelingendesk beantwoordt uw vragen en stuurt u documenten op aanvraag toe. De Afdelingendesk is van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren bereikbaar.

CDA AfdelingenDesk, bel 070 - 342 48 85 of stuur een e-mail.

Deze website, het AfdelingenNet, is het digitale portaal voor CDA-afdelingsbestuurders. Op het AfdelingenNet vindt u alle belangrijke informatie en documentatie voor uw als afdelingsbestuurder. Via de buttons bovenin kunt informatie over bijvoorbeeld bestuurszaken en financiĆ«n vinden. Het is niet nodig om in te loggen om documenten van deze site te kunnen downloaden.

Sommige documenten zijn exclusief voor CDA-bestuurders. Daarom zijn niet alle documenten  rechtstreeks te downloaden. Opvraagbare documenten worden u spoedig toegestuurd nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen.

Opvragen documenten

Alle documenten die vermeld worden op AfdelingenNet en in het Handboek Afdelingsbestuurders zijn op te vragen bij de AfdelingenDesk: 070 - 342 48 85 of stuur een e-mail.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.