27 oktober 2018

Denk mee over het verkiezingsprogramma voor het CDA voor waterschap Amstel, Gooi en Vecht!

Voor de komende waterschapsverkiezingen is op initiatief van het bestuur van de provinciale CDA-afdelingen Noord-Holland en Utrecht een conceptverkiezingsprogramma opgesteld. CDA-leden en anderen kunnen daar via de lokale afdelingen van het CDA amendementen indienen of nog aanvullende suggesties doen.

U vindt het concept-verkiezingsprogramma via deze link.

U kunt daar ook contact over opnemen met CDA-fractie in het Algemeen Bestuur van waterschap Amstel, Gooi en Vecht (per adres [email protected]).

Het verkiezingsprogramma wordt definitief vastgesteld door de provinciale ledenvergaderingen van het CDA in Noord-Holland en Utrecht.

Tot uiterlijk 11 november kunnen de Utrechts afdelingen amendementen hierop indienen via [email protected]. De Noord-Hollandse afdelingen kunnen amendementen indienen tot uiterlijk 12 november via een email aan [email protected].

De waterschapsverkiezingen zijn op 20 maart 2019, opnieuw tezamen met de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Anders dan bij PS, mag iedereen die 18 jaar of ouder is en in Nederland woont stemmen voor de waterschappen, ongeacht de nationaliteit.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.