Ik vind het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren. De voornaamste reden hiervoor is het talent van de mens. Ik ben als echte optimist ervan overtuigd dat ieder mens iets te bieden heeft. Kijk naar ondernemers. Hun innovatieve en creatieve ondernemersgeest leveren mooie initiatieven op. Belangrijk is dat we als overheid de randvoorwaarden geven. En er moet ruimte en stimulans zijn voor eenieder om die beschikbare talenten te kunnen ontwikkelen. Zowel bestaande banen als het creëren van nieuwe banen zijn belangrijk voor baan- en inkomenszekerheid. Want er moet toch dagelijks brood op de plank komen.

Ik vind het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren. De voornaamste reden hiervoor is het talent van de mens. Ik ben als echte optimist ervan overtuigd dat ieder mens iets te bieden heeft.

Er is namelijk niemand die niet nodig is. Iedereen doet ertoe, zowel de knappe koppen als de gouden handen. Zeker in deze moeilijke tijden vind ik het belangrijk om te denken in wat wél kan, dus niet wat níet kan.  Zelf heb ik de LTS, de MTS en de HTS afgerond. Nu, als volksvertegenwoordiger, zet ik me graag in om die ruimte en stimulans aan anderen te kunnen bieden. Zo kunnen we streven naar een samenleving die van iedereen is.

Volg mij op de voet

Volg Mustafa!

* Verplicht veld

Portefeuilles

  • Economische Zaken (bedrijfsleven beleid, innovatie, techniekpact, MKB (incl. financiering), mededinging, aanbestedingen, postwet, telecom, vitale sectoren, toerisme)
  • Buitenlandse Handel
  • Europese Zaken

Contactgegevens

Nieuws

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.