Mijn naam is Barbara Gardeniers. Ik ben 34 jaar geleden geboren in Leiderdorp en afgelopen zomer getrouwd in Friesland.

Na mijn studie in Leiden ben ik naar Amsterdam verhuisd voor een vervolgstudie Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit. Vervolgens heb ik zes jaar op het CDA Partijbureau gewerkt bij het opleidingsinstituut van het CDA: het Steenkampinstituut. Hier was ik onder andere verantwoordelijk voor de Talent Academie, wat de meest uitvoerige en diepgaande opleiding is van het CDA. Twee jaar geleden heb ik een overstap gemaakt en ben ik het bedrijfsleven in gegaan. Op dit moment werk ik als Learning & Development consultant voor groot internationaal accountant en advieskantoor, waar ik ook verantwoordelijk ben voor de opleidingen.

In Amsterdam was ik als duo-raadslid verantwoordelijk voor de portefeuilles onderwijs, zorg en sport. Tijdens deze periode heb ik actief de belangen van Amsterdammers vertegenwoordigd in de gemeenteraad. Zonder deze actieve betrokkenheid in de samenleving kunnen politici niet de juiste vragen stellen en veranderingen teweegbrengen.

Met dezelfde nuchtere en pragmatische blik ga ik mijn rol als Tweede Kamerlid invullen. Hierbij zal ik niet alleen kijken naar de Haagse werkelijkheid, maar naar de werkelijkheid zoals die in het land ervaren wordt. Voor mij betekent dit actieve betrokkenheid door knelpunten én oplossingen mee te nemen vanuit de samenleving.

 

 

Zonder actieve betrokkenheid in de samenleving kunnen politici niet de juiste vragen stellen of veranderingen teweegbrengen.

Weet jij al op wie je gaat stemmen?

Contactgegevens

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.