Symposium Energie Drenthe

Op woensdag 14 juni om 19.30 uur organiseert de CDA Statenfractie Drenthe samen met de CDA-Bestuurdersvereniging Drenthe een mini-symposium Energie in het provinciehuis te Assen. Het symposium gaat over onderwerpen die een relatie hebben met energie zoals de energietransitie, energielandschappen en het gebruiksgedrag van energie. De avond is toegankelijk voor ALLE CDA-leden in de provincie Drenthe, waarbij introducés meer dan welkom zijn. Daarnaast graag even aanmelden zodat de organisatie een indicatie heeft van het aantal deelnemers.
Vijf experts op gebied van energie geven een inleiding van maximaal 15 minuten, waarna een pauze wordt gehouden. Na de pauze vormen de inleiders een forum dat vragen van aanwezigen zal beantwoorden. Locatie: Provinciehuis Drenthe, Westenbrink 1 te Assen.
Aanmelding voor het mini-symposium bij Karin Brouwer, fractiemedewerker bij de CDA Statenfractie Drenthe (T. 06 21 922 338 of [email protected]. Ook voor vragen over het mini-symposium kunt u bellen of mailen met Karin Brouwer.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.