Ik woon in Utrecht. In mijn vrije tijd sport ik graag, voornamelijk hardlopen. Ook heb ik lange tijd actief aan hockeyen (keepen) gedaan. In 2005 mocht ik met dames 1 van Kampong zelfs landskampioen indoorhockey worden.

Na mijn studies staats- en bestuursrecht en recht, bestuur en management ben ik bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gaan werken. Daarna ben ik aan de Koninklijke Militaire Academie de officiersopleiding voor de artillerie gaan volgen. Als pelotonscommandant panzerhouwitzer ben ik in 2008 op uitzending naar Uruzgan, Afghanistan, geweest.  

In 2010 werd ik Tweede Kamerlid voor het CDA. Ik houd mij bezig met Defensie, sport (inclusief vrijwilligers) en  medisch-ethisch vraagstukken.

Het was voor mij echt een meisjesdroom om militair te worden. Wat mij vooral aanspreekt is het werken met mensen, maar ook voor mensen. Wat dat betreft zie ik veel overeenkomsten tussen het werk van een militair en een Kamerlid. Als militair werk je niet voor jezelf, maar voor een ander. Je moet continu belangen afwegen en het aandurven om beslissingen te nemen. Ook moet je beschikken over een sterk doorzettingsvermogen. Dat zijn de vaardigheden die ik erg belangrijk vind voor een Kamerlid.

Woordvoerderschappen:
Defensie, sport (inclusief vrijwilligers) en medisch-ethische vraagstukken

Nieuws

Er konden geen recente blogposts worden gevonden..

Agenda

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.