28 maart 2016

Tweede bijeenkomst CDAV Flevoland

Graag nodigen we je uit voor de 2e bijeenkomst van het CDA-V Flevoland, het Flevolandse vrouwennetwerk binnen het CDA!

Hoe kunnen wij ons 1e bezoek aan de polder beter beginnen dan bij de tulpen! Op zaterdag 23 april 2016 ben je van harte welkom voor een inspirerende en informerende dag over en tussen de tulpen.

We worden tussen 9.45 en 10.00 uur met koffie en gebak ontvangen door Rian en Jos Becker in hun Tulpeninfocentrum in Creil. Bij de showtuin Kleurrijk Flevoland met meer dan 2000 soorten tulpen. Jos Becker vertelt ons daar alles over de tulp en de Noordoostpolder. Daarna gaan we op bezoek bij het tulpenbedrijf van de familie Slootman. Onderweg zullen we een gedeelte van de Tulpenroute rijden. Marie Carien Slootman vertelt over het exploiteren van een bloembollenbedrijf. Daarna zullen wij weer via een gedeelte van de tulpenroute terugrijden naar het Tulpeninfocentrum. Tijd voor een drankje en om 12.30 uur zal de boerenlunch worden geserveerd. Na de lunch is er gelegenheid om de showtuin te bezichtigen en te netwerken.

Waar: Tulpeninformatiecentrum, Wrakkenpad 2, 8312 PW Creil

Voor wie: Alle vrouwen zijn welkom. Je mag gerust iemand meenemen!

Kosten: € 15,- voor leden en € 18,50 voor niet-leden en introducés (koffie/thee/gebak/boerenlunch en verse bos tulpen bij vertrek). Eigen vervoer. Er bestaat de mogelijkheid tot carpoolen vanaf het Tulpeninformatiecentrum naar de familie Slootman.

Aanmelden: stuur een email met je naam, eventuele introducés, email adres en mobiele telefoonnummer naar cdav.fl@gmail.com

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.