04 februari 2010

Bijeenkomst 'Vrouwen en bestuur' 17 februari 2010

Hoe bereik je als vrouw de top van het zakenleven, de politiek, de zorg, het onderwijs of het openbaar bestuur?
Kom dan de bijeenkomst 'Vrouwen en bestuur' op 17 februari a.s. De bijeenkomst vindt plaats in Raalte en is georganiseerd door de vrouwelijke kandidaat-raadsleden van het CDA in de gemeente Raalte. Locatie: Hotel Restaurant De Zwaan, ontvangst vanaf 19.30h., programma gaat van start p, 20.00h. Iedereen is van harte welkom
\r\n\Een avond georganiseerd door drie vrouwelijke CDA-kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen, waarbij iedereen van harte is uitgenodigd. Dus, vrouwen in de zorg, het odnernemersleven, openbaar bestuur, onderwijs en politiek; werkvloer of managementfunctie: iedereen is welkom.

Mevrouw Ank Bijleveld zal vertellen hoe het haar vergaat in bestuurlijk Nederland. Als staatssecretaris in het huidige kabinet Balkenende staat zij als het ware symbool voor het vrouwelijke succesverhaal. Uiteraard is er alle ruimte voor vargen en discussie en na afloop is er de mogelijkheid tot een informele ontmoeting.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 17 februari in Hotel Restaurant de Zwaan te Raalte. Vanaf 19.30h.is er de mogelijkheid om een kopje koffie te drinken en om 20.00h gaat het programma van start.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.