Introductie

Ter ondersteuning van de campagnekas voor de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen richt het CDA een Club van 100 op. De laatste jaren is het duidelijk geworden dat een gevulde campagnekas een beslissende factor kan zijn bij verkiezingen. Wij denken dat de komende Tweede Kamerverkiezingen cruciaal zijn voor de toekomst van ons land, ‘een land dat we door willen geven’. Natuurlijk  zijn het programma, de lijsttrekker en de lijst van nog groter belang maar wij gaan ervan uit dat de partij de komende tijd hierin goede keuzes zal maken. Met de nieuwe CDA lijsttrekker kan er dan, met genoeg middelen, een sterke campagne worden gevoerd in 2021, alsmede in de jaren daarna. De CDA Club van 100 is een inzet voor de lange termijn.

Opzet van de Club van 100

Het doel van de Club is duidelijk: een permanente stut onder het CDA zijn wat betreft fondsenwerving voor de verkiezingskas en dan vooral de Tweede Kamerverkiezingen.  Deze vinden op zijn laatst plaats in maart 2021, tijd om uit de startblokken te komen!

De club komt één keer per jaar bijeen. In 2020 is het eerste diner op donderdag 23 januari waarbij prominente CDA bestuurders, ministers, oud-ministers en volksvertegenwoordigers aanwezig zullen zijn om te netwerken.

Wij streven naar 100 leden, die zich eraan verbinden om bij de bijeenkomst te zijn en jaarlijks de bijdrage aan de Club te voldoen. Deze jaarlijkse bijdrage is gesteld op €2500.  Met 100 leden en eens per 4 jaar verkiezingen kunnen wij dan een zeer substantiële bijdrage aan de campagne doen!

Voor wie is de Club van 100?

Iedereen is welkom om lid te worden van deze club. Wij verwachten een diverse club samen te stellen van mensen die graag hun steentje willen bijdragen aan de toekomst van ons land. De Club biedt de leden een unieke gelegenheid om met politiek relevante mensen inhoudelijk van gedachten te wisselen over onderwerpen die de leden na aan het hart liggen. 

Hoe kan ik me aanmelden?

Om lid te worden van de Club van 100 en voor eventuele vragen, kunt u contact opnemen met Esther Bergman, projectmedewerker Club van 100, esther.bergman@cda.nl / 06-46000124 of mail naar clubvan100@cda.nl 

 

Stichting Christendemocratische Club voor Fondsenwerving

IBAN NL52 RABO 03465575 18

RSIN/Fiscaalnummer 859753633

KvK -nummer 74042149

Buitenom 18

2512 XA Den Haag

clubvan100@cda.nl 

Lees hier de statuten van de stichting

Bestuur Club van 100

Rutger Ploum - voorzitter

Pieter Jan van Zanten - penningmeester

Hans van der Wind - secretaris

Beloningsbeleid

Het bestuur van de stichting Christendemocratische Club voor Fondsenwerving. De bestuurders van deze stichting ontvangen geen bezoldiging. Zij mogen alleen werkelijk gemaakte kosten declareren, voor zover die relevant zijn en goedgekeurd worden.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.