Zoeken

Huisstijl

Huisstijl

Sinds de Tweede Kamerverkiezingen van 2012 heeft het CDA een nieuwe visuele identiteit, met daarbij een huisstijl. Het huisstijlhandboek dient als handvat om de huisstijl correct toe te passen. De huisstijl bestaat uit de identiteit, beelden- en vormentaal, lettertypen en kleuren. Naast de richtlijnen zijn er diverse (mogelijke) toepassingen van de campagne uitgewerkt.

Download in de rechterkolom het huisstijlhandboek.

 

Algemeen CDA-logo

Wilt u een algemeen CDA-logo, dan kunt u dat in de kolom rechts downloaden.

 

Algemene skins voor social media

Wilt u uw eigen social media-profiel of dat van uw afdeling een CDA-uiterlijk geven? Klik dan in de rechterkolom en download eenvoudig en snel al het beeldmateriaal dat u hiervoor nodig heeft!

 

Algemeen billboard

We beschikken over 2 formaten billboards:

122 cm x 244 cm en 300 x 300 cm.

U kunt bij beide kiezen of u ze op papier wilt laten drukken of er bijvoorbeeld een doek van wilt laten maken.

In de rechterkolom kunt u de pdf’s downloaden die u naar de drukker kunt sturen.

 

CDA-sjablonen voor “word” en “powerpoint”

Op de huisstijlsite kunt u nu CDA-sjablonen voor “word” en “powerpoint” downloaden, beide inclusief een korte handleiding/toelichting. Het word-sjabloon kunt u gebruiken om uw lokale verkiezingsprogramma en/of andere CDA-rapporten eenvoudig in de nieuwe huisstijl op te maken of om te zetten. Het powerpoint-sjabloon kunt u gebruiken om uw presentaties netjes van de CDA-kleuren en logo’s te voorzien. U kunt de sjablonen downloaden in de rechterkolom.

 

Voor gemeentelijke en provinciale afdelingen en gelieerde organisaties

Wilt u drukwerk laten maken specifiek voor uw afdeling, dan kunt u gebruik maken van het drukwerksysteem via www.cdadrukwerk.nl. U heeft een inlog nodig om gebruik te maken van dit systeem. De secretaris en de campagneleider van uw afdeling beschikken over deze inlog. Het landelijk bureau geeft geen inlogs aan derden.

In het drukwerksysteem vindt u een algemeen deel waarin u enveloppen, briefpapier en visitekaartjes kunt maken. Download hiervoor de handleiding correspondentiedrukwerk in de rechterkolom.

 

Materiaal voor (permanente) campagne

Naast algemene zaken vindt u in het systeem ook campagnedrukwerk, voor tijdens verkiezingen, maar ook daarbuiten. Er zijn formats voor posters, folders, ansichtkaarten en een uitnodiging. Voor u aan de slag gaat is het belangrijk dat u eerst de handleiding goed leest. Download hiervoor de handleiding campagnedrukwerk in de rechterkolom.

Het campagnedeel wordt nog aangevuld met formats voor roll-up-banners en formats voor advertenties. We hopen deze eind 2013 gereed te hebben.

 

Contact

Voor meer informatie kunt u op het CDA bureau contact opnemen met:

Marjolijn Knol, knol@cda.nl

Mirella Roor, roor@cda.nl

Terug naar boven

Copyright © 2014 CDA