Zoeken

Huisstijl

Binnen de communicatie van het CDA (Partijbureau, Tweede Kamerfractie, Provincie en Afdelingen) is het van belang een eenduidige en herkenbare uitstraling te hebben. Om u hierbij op weg te helpen bieden we op deze website verschillende middelen, vormgevingsproducten en tools aan om deze huisstijl te implementeren en optimaal te gebruiken.

Download hier het CDA logo-pakket. Het CDA-logo wordt in verschillende bestandsformaten en kleuren aan u aangeboden. 

Via www.CDAontwerpservice.nl is het eenvoudig en snel om banners en drukwerk te ontwerpen. Om dit te doen zijn inlogcodes nodig, deze kan u opvragen bij de secretaris van uw CDA-afdeling. 

Wij hebben een webwinkel waar verschillende CDA-producten, bijvoorbeeld kleding, campagne-materiaal en gadgets, kunnen worden besteld. 

We hebben verschillende CDA-sjablonen voor bijvoorbeeld het schrijven van een rapport of het geven van een presentatie. Download hier het Word-sjabloon, download hier het Powerpoint-sjabloon

Er staan verschillende verkiezingsposters en bedankstroken, geschikt om af te laten drukken, voor u klaar! Deze downloadt u hier

Om uw social media-account een CDA-uiterlijk te geven hebben we beeldmateriaal voor Facebook, Twitter en Google+. Download hier het algemene beeldmateriaal, download hier het verkiezingsbeeldmateriaal (PSWS15).

Heb je vragen over bovenstaande onderdelen of de CDA-huisstijl? Neem even contact met ons op! 

Terug naar boven

Copyright © 2016 CDA