Mitra Rambaran

Ik ben Mitra Rambaran. In het dagelijks leven ben ik full-time raadslid in Den Haag. Mijn hobbies zijn filmpjes maken en dan met name Hindi gospel video clips.

CDA Kleurrijk betekent voor mij een manier om landelijk een eigen geluid te laten horen. Ik wil me inzetten voor CDA Kleurrijk omdat we vooral in grote steden zien dat de bevolkingssamenstelling sterk veranderd. Het verkleurt.

Ik vind dat het CDA een brug moet slaan naar mensen met meer dan één cultuur. CDA Kleurrijk biedt daar een podium voor en is tegelijkertijd een netwerk om elkaar te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen.

Voor het slaan van de brug speelt de C van het CDA een belangrijke rol. Wij zijn een partij die open staat voor alle religiën.

Voor het CDA Kleurrijk houd ik me bezig met de PR en communicatie. Ik ben verantwoordelijk voor de website en de nieuwsbrieven.

Mijn droom voor CDA Kleurrijk is dat ze zichzelf in 2021 overbodig maakt, omdat dan in alle geledingen van het CDA goed doorgedrongen is dat Kleurrijk niet apart is, maar voor alle functies gelijke kansen heeft.

Kleurrijk houdt diversiteit op de agenda van het CDA; Kleurrijk prikkelt en houdt de vinger aan de pols.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.