06 november 2017

CDA Assen wil uw mening weten over verkeersveiligheid

Het CDA Assen is benieuwd naar de mening van Assenaren over de verkeersveiligheid in de stad. Onlangs was namelijk in het nieuws dat steeds meer kinderen en jongeren betrokken zijn bij verkeersongevallen. Het CDA hecht erg veel waarde aan de verkeersveiligheid en wil daarom in kaart brengen waar er zich verkeersonveilige situaties voordoen in Assen. 

Meer betrokkenheid bij verkeersongevallen
In september was het landelijk nieuws dat steeds meer kinderen en jongeren betrokken zijn bij verkeersongevallen. Dit betreft alleen de geregistreerde ongevallen, aangezien niet alle ongevallen worden geregistreerd. Het CDA maakt zich zorgen over deze trend en wil daarom graag in contact komen met de Assenaren.

Luisteren
Het CDA zal korte enquêtes uitzetten onder scholen en verkeersgebruikers. Met name ouders van basisschoolleerlingen en jongeren zullen worden benaderd om de enquête in te vullen. Het doel van deze enquêtes is om inzicht te krijgen in de beleving van Assenaren over de verkeersveiligheid en om in kaart te brengen waar er zich verkeersonveilige situaties voordoen.

Klik hier voor de enquête voor alle verkeersgebruikers: 
https://qtrial2017q4az1.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_80tpSYVnYRYySG1

Of maak gebruik van onderstaande QR code:

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.