Egbert Knorren

Raadslid

Mijn naam is Egbert Knorren en ik woon in het mooie Nijeveen.

Ik ben getrouwd met Tineke en samen hebben wij 2 zonen. De oudste woont inmiddels op kamers en studeert in Groningen. De jongste zit op Dingstede. Ik werk bij Univé in Zwolle als beleidsadviseur. Sinds 2000 ben ik actief voor het CDA in Meppel en inmiddels is dit mijn derde periode als raadslid.

Ik ben politiek actief geworden omdat ik mijn talenten zo in wil zetten dat andere mensen daar voordeel van mogen hebben en om iets terug te doen voor mijn omgeving. Daarom heb ik heel bewust gekozen om lid te worden van het CDA en om voor het CDA actief te worden 

Onze slogan ‘Voor een Meppel dat je door wil geven’ is mij uit het hart gegrepen. Vanuit de overtuiging dat wij de schepping in bruikleen hebben gekregen, besef ik mij dat wij daar zuinig op moeten zijn. Alleen dan kunnen wij dat wat aan ons is toevertrouwt, aan onze kinderen doorgeven.

Op de vraag welk Meppel (inclusief Nijeveen) ik door wil geven, is mijn antwoord: een veilig Meppel. Een plaats waar je met een veilig gevoel kunt wonen, werken en recreëren. Een plaats waar je graag naar toe gaat. En als je weg moet, daar graag weer naar terug gaat. Een plaats waar je je gelukkig voelt, of het nu in het rustige, mooi buitengebied is, of in de gezellige binnenstad. Dat Meppel geef ik heel graag door!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.