Richard Raven

Duo-raadslid

Mijn naam is Richard Raven. Ik ben opgegroeid in Aduard en Norg. Sinds het jaar 2000 ben ik woonachtig in Meppel. Eerst in de Haveltermade, vervolgens in de Koedijkslanden en vanaf 2008 woon ik samen met mijn vrouw en twee kinderen in de Bergierslanden.

In het dagelijks leven werk ik als docent op het Greijdanus College in Meppel. Een mooie baan waarin ik samen met mijn collega's mag zorgen voor vorming en ontwikkeling van onze leerlingen. Het is fantastisch om kinderen te zien groeien! Vanuit deze betrokkenheid ben ik ook lid van de medezeggenschapsraad van de basisschool van mijn kinderen. 

Ik hecht grote waarde aan het bieden van de ruimte en de gelegenheid aan een ieder om tot persoonlijke en maatschappelijke groei te komen. Hier wil ik mij binnen het sociale domein graag voor inzetten. Iedereen verdient in ons land, en in onze gemeente in het bijzonder, alle kansen om dit mogelijk te maken. Daar waar nodig moet de gemeentelijke overheid hierin faciliteren.

Ik ben mijn hele leven al geïnteresseerd in de politiek en middels het duo-raadlidmaatschap kan ik meedenken en meebeslissen over vraagstukken die binnen onze gemeente spelen. Wat is er mooier dan dat? Graag ga ik met u in gesprek over zaken waar u tegenaan loopt.

De lokale politiek is er voor iedereen in de gemeente Meppel. Daar wil ik mij van harte voor inzetten. Samen vormen wij Meppel. Een leefbare stad met een  goed winkelbestand, uitnodigende horeca, ruime sociale voorzieningen, gelegenheid tot recreatie en met uitstekende verbindingen naar de rest van ons land. Een stad om trots op te zijn en om door te geven!

Richard Raven

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.