24 juni 2020

Overlast in Midden-Drenthe

De rekenkamer die onafhankelijk onderzoek doet voor de raad gaat de komende tijd een onderzoek doen naar de overlast in Midden-Drenthe.

“De Rekenkamercommissie van de gemeente Midden-Drenthe wil graag in beeld krijgen met welke overlast inwoners binnen de gemeente Midden-Drenthe te maken hebben en waar deze overlast zich afspeelt.  Het gaat om overlast die u gewoonlijk ervaart, niet de overlast tijdens de huidige coronacrisis. Denk bijvoorbeeld aan geluids-, jeugd- of verkeersoverlast.

Bureau Beke is gevraagd om een vragenlijstonderzoek uit te voeren onder de inwoners van de gemeente. In deze vragenlijst kunt u onder andere aangeven of u overlast in uw omgeving ervaart, welke overlast dit is en wie of wat deze veroorzaakt.” 

Onlangs stond er in de krant van Midden Drenthe een advertentie over overlast met een oproep om mee te doen aan een enquête. Nu stond er een QR-code bij en via deze code kon me de enquête openen. Omdat niet iedereen werkt met deze code en omdat we graag zoveel mogelijk input willen wil ik bij deze graag een link doorgeven. Via deze link komt u/kom jij ook bij deze enquête. www.beke.nl/md 
Voor een goed beeld is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen uit Midden-Drenthe meedoen.
Het zijn echt maar een paar vragen. Doet u/doe jij ook mee?

Ria Beukema
 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.