Ik ben Eveline Herben, nr. 9 op de CDA kandidatenlijst voor het Europees parlement. Al ruim 25 jaar werk ik in en voor het Nederlandse bedrijfsleven. De laatste 9 jaar in ‘Brussel’ als de belangenbehartiger voor de prachtige Nederlandse bloemensector.

Zo ken ik de complexe Europese arena door en door en weet hoe daar slim en succesvol in te opereren. Ik spreek mijn talen en heb veel profijt van mijn juridische achtergrond. Ik ben een vechter met een lange adem en ga voor resultaat. Ik heb een hekel aan inhoudsloze politieke ijdelheid.

Wij zijn deel van de Europese Unie. Nederland, U en ik. De EU is een dynamisch project dat nooit af is omdat steeds aanpassingen nodig zijn aan ontwikkelingen in de samenleving. Een project dat niet tot een superstaat moet leiden, maar wel een effectieve samenwerking moet zijn. Voor onze vrijheid, vrede, veiligheid, welzijn en welvaart.

Ik wil niet aan de zijlijn staan roepen hoe het beter kan, maar wil graag als Europarlementariër verantwoordelijkheid nemen om het beter te maken. Op een slimme, open en positieve manier, vanuit de uitgangspunten van het CDA. Ik hoop ook namens u.

STEM EVELINE OP 9 !

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.