Chris Schotman

Statenlid

Samen in Flevoland!
Voor mij staan mens en samenleving centraal. Je leven kunnen leiden in Flevoland waar je het naar je zin hebt, er mogelijkheden zijn voor werk, onderwijs en sprake is van sociale betrokkenheid in een gezonde leefomgeving.

Ik ben Chris Schotman en woon in Dronten . Voor een gezin is Dronten een prachtige stek om te wonen, naar school te  gaan, te sporten en je vrije tijd door te brengen.  Met de Hanzelijn trein ik naar mijn werk bij de gemeente Zwolle. Op dit moment ben ik volop aan de slag om de transities in het Sociaal Domein goed te laten landen. Daarnaast zet me ik me  graag in voor het CDA. Ik doe dat sinds 2011 en sinds 2016 als fractievoorzitter.

De komende jaren wil ik de Flevolandse samenleving (nog) meer in relatie brengen met  de ontwikkelingen in onze provincie.  Concreet door vaker een "bottum-up" aanpak te kiezen. Denk aan thema's als  energie, onderwijs & werkgelegenheid, verbindingen via weg, ov, water en internet, maar ook een vitaal platteland. Inwoners, ondernemers en organisaties hebben vaak goed zicht  op kansen en  (on)mogelijkheden. Dat willen we graag benutten!

Mail: c.schotman@flevoland.nl

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.