Koos Hopster

Statenlid

Ik woon al ruim 25 jaar In Flevoland. Na 30 jaar o.a.eindverantwoordelijkheid voor een drietal winkelformules, heb ik de laatste 12 jaar als zelfstandige een vijftal 'werken en leren' academies opgezet. Tevens heb ik voor FlevoTalent gewerkt. Ik was 12 jaar raadslid in Zeewolde.

Naast het genieten van mijn gezin, kleinkind en van de sportschool, ben ik intensief betrokken bij vrijwilligerswerk, kerk en samenleving. Ik ben RvC lid en voorzitter van het Coöperatiefonds van Rabobank Flevoland. En hoop dat mijn initiatief tot de Flevomarkt formule alsnog een succes wordt.

Samenwerking en verbinding zijn mijn thema's voor Flevoland. Er is nog wat te oogsten: mensen onderling, slimme combinaties tussen bedrijven en onderwijs/arbeidsmarkt vormen uitdagingen in onze jonge provincie. Sinds een aantal jaren kent Zeewolde een Beursvloer, een ontmoetingsplek tussen 'vragende' maatschappelijke organisaties en ' aanbiedende' ondernemers. In de beginjaren maakte ik deel uit van de organisatie. Deze verbindingen leidden in het verleden wel tot 250 matches!

Verbinden, het werkt met het CDA!

Mail: j.hopster@flevoland.nl

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.