26 januari 2021

Campagne-nieuws: Nu Doorpakken!

Zaterdag 23 januari heeft CDA lijsttrekker Wopke Hoekstra de campagne officieel afgetrapt in het klokgebouw in Eindhoven. Daar presenteerde hij 'het verhaal van ons land: de Nederlandse belofte'. Een nieuw perspectief voor de middenklasse voor een betere Nederland-na-corona.

Wopke wil een nieuw perspectief voor:

  • een sterke en eerlijke economie
  • een krachtige en verantwoordelijke samenleving
  • en een betrouwbare en dienstbare overheid.

De behoefte aan verandering is groot, een frisse start en een nieuw begin. Om te kiezen voor een andere koers om ons land opnieuw vorm te geven. Het coronavirus is nog niet weg, maar we kijken met elkaar vooruit. Naar het Nederland van morgen.

“De Nederlandse belofte is de belofte van vooruitgang. De belofte dat wie zich inspant, daar ook voor wordt beloond. Dat je met hard werken van een dubbeltje een kwartje kunt worden. Die belofte is de afgelopen 10 jaar op verschillende manieren gebroken, de erfenis van 10 jaar VVD. De verandering die nodig is, is groter dan rafelrandjes bijknippen. Het roer moet om. En dat kan alleen door nieuw perspectief te geven en het huis grondig op orde te brengen. Het CDA neemt die verantwoordelijkheid om nu door te pakken. Door te pakken om de Nederlandse belofte te herstellen, de belofte dat je altijd zal worden beloond, ”aldus Hoekstra.

Ons land, waar iedereen zijn of haar steentje kan en wil bijdragen. Met als belofte dat die inzet zal worden beloond. Dat is het Nederland waar wij als CDA voor staan. Een nieuw perspectief voor de middenklasse. Een betere Nederland-na-corona. NU DOORPAKKEN! Zie hier de toespraak van Wopke: www.youtube.com/watch

Wil jij helpen bij de CDA campagne door bijvoorbeeld een poster op te hangen laat het ons weten! Meld je aan als vrijwilliger voor de campagne van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart 2021. We kunnen alle hulp gebruiken! Neem contact op met Theo Groen via [email protected] of via het contactformulier.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.