In deze tijd ben ik me er alleen maar meer bewust van geworden dat vrijheid niet vanzelfsprekend is en stemmen een voorrecht is. De wereld staat op de kop door een oorlog die op verschillende manieren bij ons binnenkomt via beelden op tv en social media. Dan besef ik maar weer hoe belangrijk het is om onze democratie te vieren en te gebruiken. 

Dank
In maart mochten we naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen en CDA Achtkarspelen is opnieuw de grootste partij geworden in onze mooie gemeente. Namens CDA Achtkarspelen wil ik jullie als kiezer bedanken voor alle steun en vertrouwen in ons. Afgelopen maanden hebben we een mooie campagne gedraaid, ook al gaf het soms een dubbel gevoel met alles wat er om ons heen gebeurt. 

Jullie hebben ons op het 'griene puchje' voorbij zien komen in alle dorpen. Ook de afgelopen vier jaar hebben we als CDA Achtkarspelen laten zien waar we voor staan en wat we hebben bereikt. Er staat nu een enthousiast en kundig team klaar en we hebben er zin in! Als CDA Achtkarspelen zijn we erg benaderbaar, ook al zal je ons niet meer wekelijks op het 'griene puchje' voorbij zien komen, je mag ons altijd aanspreken. 

De grootste partij worden is super, de grootste partij blijven is fantastisch, maar het brengt ook een mooie verantwoordelijkheid met zich mee. Dank dat jullie wederom het vertrouwen in ons hebben uitgesproken en ook de komende vier jaar willen we als CDA Achtkarspelen voor jullie ‘trochsette!’

Doethyna Vriesema

 

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.