28 februari 2018

CDA opent tijdelijk huis in Midstraat

JOURE Het CDA heeft vanaf 10 maart een tijdelijk huis in de Midstraat. Sander de Rouwe, gedeputeerde van de Provincie Fryslân opent het huis om 10.00 uur.

Tot en met 21 maart kunnen burgers binnenlopen om in gesprek te gaan met de lokale gemeenteraadsleden. Ondertussen zijn er activiteiten zoals een workshop gemeentepolitiek door lijsttrekker Lucienne Boelsma op 13 en 20 maart. Op 15 maart is staat het themagesprek ‘een vitale gemeente’ op het programma met Gerard Backx, CEO HZPC en kandidaat- CDA raadslid Henk Alderse Baas. Zorg is het onderwerp op 16 maart. John van Arnhem, directeur Hof en Hiem, en kandidaat-CDA raadslid Ria Derks gaan in gesprek naar aanleiding van enkele stellingen op dit onderwerp.

Het CDA huis is vanaf 10 maart tot en met 21 maart geopend op dinsdag, woensdag en donderdag 13:00 – 18:00 uur, vrijdag 13:00 – 21:00 uur en zaterdag 10:00 – 17:00 uur. Tijdens de openingstijden kunnen bezoekers in gesprek gaan met aanwezige CDA kandidaten onder het genot van een kopje koffie of thee met een stukje appeltaart. (Bron: Jouster Courant)


Hier kunt u het gehele programma vinden.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.