2. Sietse Zoodsma

Kandidaat raadslid

Sietse Zoodsma, 50 jaar, getrouwd met Attie, vader van twee zoons, ondernemer. Naast het raadswerk bij het CDA ben ik trainer van de JO82 bij Zeerobben en actief bij de Vogelwacht Harlingen-Midlum.

Ik ben vanaf 2013 actief bij het CDA en vanaf 2014 als raadslid. De afgelopen bestuursperiode was ik woordvoerder voor de volgende onderwerpen:

  • Algemeen bestuur, dienstverlening en openbare orde.
  • Cultuur
  • Sociaal domein
  • Wonen
  • Openbare ruimte

Bij CDA Harlingen voel ik me thuis, daar kan ik samen met fractie, bestuur en fractieondersteuning mijn rol als volksvertegenwoordiger goed invullen. De afgelopen 4 jaar heeft het CDA veel raads-, technische en politieke vragen gesteld over diverse voorstellen en onderwerpen. Onze fractie is actief, betrokken en benaderbaar.

Met trots kunnen we u wederom een ambitieus verkiezingsprogramma aanbieden, een uitgebreid sociaal programma en verbeteringen op het gebied van duurzaamheid en klimaat. Ook voor de openbare ruimte, uw woon- en leefomgeving, hebben we concrete punten beschreven.

Ik ben kritisch en gedreven met oog voor ouderen en kwetsbare mensen. Met de kracht van verbinding kunnen we samen veel tot stand brengen. Ik zou met veel plezier en enthousiasme mij opnieuw voor 4 jaar willen inzetten. 

Stem daarom op 16 maart CDA, lijst 2, nr. 2.

Dank voor uw vertrouwen!

Lijfspreuk: Geef mij de moed en kracht om te veranderen wat ik kan veranderen, de tolerantie om te accepteren wat ik niet kan veranderen en de wijsheid om het onderscheid tussen die twee te maken.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.