3. Reynold Bontes

Kandidaat raadslid

Ik ben Reynold Bontes, 33 jaar. Getrouwd met Renske en samen hebben wij een dochter Elyn en de tweede is op komst. Ik ben ruim 10 jaar werkzaam als adviseur in de financiële dienstverlening en sinds 2021 doe ik dit als zelfstandig ondernemer.

Sinds 2018 ben ik raadslid voor het CDA in de gemeente Harlingen, naast het raadslidmaatschap ben ik onder andere betrokken bij de campagne en het opstellen van het verkiezingsprogramma geweest. Het CDA is in mijn ogen een partij waar de mens centraal staat, een partij waarbij betrokken mensen uit onze lokale gemeenschap zich inzetten voor alles wat met onze gemeente te maken heeft. Een partij waarbij niemand wordt uitgesloten en waarbij iedereen een gelijke stem heeft. Daarom ben ik lid van het CDA.

Als ik hier één onderwerp moet noemen die de kiezer echt moet lezen doe ik alle andere onderwerpen te kort. Ik adviseer iedereen om het hele programma te lezen, waarom? Als je het programma leest zie je dat wij zijn voor een samenleving die met zijn allen de dingen oppakken, ieder op zijn eigen niveau en daarvoor een goed en gelijkwaardig speelveld gecreëerd moet worden. Ook lees je in het programma dat er genoeg zaken zijn die al goed zijn en die dus ook op dat niveau moeten blijven, wat niet mag verslappen en waar daarom aandacht voor moet blijven.

Ik hoop dat iedereen die ons hele programma leest na het lezen van het programma de titel van ons programma kan plaatsen en de boodschap begrijpt; “De kracht van de samenleving”.

Jouw stem op het CDA Harlingen is goud waard, wij hebben een realistisch verkiezingsprogramma,  betrokken en benaderbare kandidaten en hebben de afgelopen periode bewezen veel zaken voor onze gemeente te kunnen realiseren die een positieve uitwerking hebben.

In de volgende lijfspreuk kan ik mij goed vinden en deze sluit aan bij mijn visie in de lokale politiek; 

Meningen gaan over hoe het zou moeten zijn, ideeën gaan over hoe het zou kunnen zijn.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.