3. Reynold Bontes

Reynold Bontes

Kandidaat

Mijn naam is Reynold Bontes, 29 jaar en samenwonend met Renske Oving

Ik ben een geboren en getogen Harlinger en sinds twee jaar (na een korte uitstap) weer woonachtig in onze prachtige monumentale en gezellige stad. In onze buurgemeente ben ik werkzaam als adviseur bij Assurantiebedrijf Froonacker.

Op 21 maart 2018 doe ik voor de eerste keer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen voor het CDA Harlingen. Er zijn meerdere redenen waarom ik deze stap heb gezet en mij met volle overtuiging wil inzetten voor de inwoners van de Gemeente Harlingen. In onze gemeente moeten we open staan voor iedereen, ongeacht leeftijd en achtergrond. Wat ik belangrijk vind is om onze jongeren meer te betrekken bij het politieke proces en te luisteren naar hun inbreng. Daarnaast wil ik mij graag inzetten voor de ontwikkeling van het Harlinger bedrijfsleven en een goed vestigingsbeleid realiseren voor bedrijven die een positieve bijdrage leveren aan de regionale economie.

Persoonlijk ben ik toegankelijk, integer en resultaatgericht. Dit samen met de kwaliteiten van de andere CDA kandidaten ben ik er van overtuigd dat wij als CDA Harlingen de komende vier jaar een prachtig resultaat kunnen gaan neerzetten. Voor het heden maar ook naar de toekomst toe!

Geeft u ons deze kans? Breng uw stem uit op 21 maart 2018!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.