8. Frans Bontes

Kandidaat raadslid

Mijn naam is Frans Bontes en woonachtig in Harlingen.

Heb sinds een aantal jaren met mijn vrouw een eigen administratiekantoor in Harlingen, waarin wij met name aandacht leveren aan de kleine ondernemer.

Binnen het CDA Harlingen zit ik sinds 2020 in het bestuur als penningmeester. CDA is een partij die de mens centraal stelt en waarbij de normen en waarden nog een grote rol spelen, dat is ook de reden dat ik weer lid ben geworden van het CDA. Met name plaatselijk is de groep zeer hecht en voelt zich enorm verbonden met de gemeenschap.

In het verkiezingsprogramma staan mooie punten en doelstellingen ik wil daar niet een uitlichten, ze zijn namelijk allemaal de moeite waard en zeer belangrijk voor een gemeente als Harlingen.

Als je stemt op het CDA Harlingen weet je zeker dat je stem niet verloren gaat, je wordt als kiezer serieus genomen ook tijdens het proces kun je als kiezer (niet leden) meepraten met het beleid tijdens de openbare vergaderingen van het CDA. Dus steun het CDA die aandacht heeft voor de mens.

Mijn lijfspreuk is: Als je met respect en oog voor een ander door het leven gaat bereik je meer en krijg je ook daarvoor heel veel terug.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.