05 februari 2022

CDA presenteert haar kandidaat raadsleden

Het CDA gaat de verkiezingen in met een jong en energiek team, waarbij de dorpen goed vertegenwoordigd zijn. Lijsttrekker Hedwich Rinkes: “ik kijk ernaar uit om samen met dit team aan de slag te gaan, de komende vier jaar. Elk van ons is zo enthousiast en gedreven. En dit team brengt zoveel kennis en kunde met zich mee”.

Frisse fractie in de startblokken

De afgelopen vier jaar hebben CDA wethouder Hedwich Rinkes en de vijf fractieleden discipline en verantwoordelijkheid aan de dag gelegd en is er gefocust op een stabiel en betrouwbaar bestuur. Voor de komende vier jaar staat er een frisse, jonge en energieke fractie klaar in de startblokken, met als opdracht het bieden van perspectief voor de Agrarische sector en het versterken van Wenje, Wurkje en Wille, zodat jong en oud hier kan blijven genieten. Want het CDA staat voor een sterke Mienskip en zelfredzaamheid, waarbij de gemeente klaarstaat voor ondersteuning als dat nodig is.

Met hoofd en hart

Deze kandidaat raadsleden zijn van mening dat ‘de politiek’ de samenleving dient, om mensen tot hun recht en tot bloei te laten komen. De toekomstige fractie kijkt uit naar dialoog, ontmoeten, luisteren, vertrouwen. Hedwich Rinkes vult aan: “Met warmte naar de wereld kijken. Dat is een fijne manier van kijken, luisteren, denken en voelen. En van handelen. Dat doen wij met hoofd en hart.”

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.