14 februari 2022

CDA brengt gebak bij alle verzorgingshuizen in Noardeast-Fryslân

Het CDA Noardeast-Fryslân heeft het personeel van alle verzorgingshuizen in de gemeente een gebakje gebracht. Een hart onder de riem.  

Vandaag heeft het CDA Noardeast-Fryslân de mensen die in de verzorgingshuizen werken,  getrakteerd op gebak. “Het personeel dat zich in de zware coronapandemie dag aan dag met zoveel liefde en betrokkenheid inzet voor onze ouderen. Dat verdient een blijk van waardering“, zo zei CDA-lijsttrekker Geertje Schoorstra. Ze ging met een aantal CDA’ers op pad langs de Skûle (Metslawier), Dongeraheem (Dokkum), Meckema State (Kollum) en Foswert (Ferwert)

In onze gemeente dragen 9.000 ouderen hun steentje bij aan de samenleving. We kunnen niet zonder hen. Ze zetten zich in voor verenigingen, in dorpshuizen of ze zijn oppas voor de kleinkinderen. Daarom verdienen ouderen onze waardering, respect en solidariteit. Als ouderen kwetsbaar worden en zijn aangewezen op verzorging of verpleging, dan moeten zij kunnen vertrouwen op goede zorg. En daarom steken we het zorgpersoneel een hart onder de riem. 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.