03 januari 2019

Nieuwe website gemeente Noardeast-Fryslân en Dantumadiel

 

DOKKUM - Vanaf 1 januari vormen de voormalige gemeenten Dongeradeel, Ferwerderadiel en Kollumerland c.a. de nieuwe gemeente Noardeast-Fryslân. Bij een nieuwe gemeente hoort ook een nieuwe website www.noardeast-fryslan.nl. De gemeente zet hiermee een belangrijke stap in haar digitale dienstverlening. De meest gevraagde informatie en producten zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een paspoort of een vergunning zijn het snelste te vinden. De nieuwe website heeft een betere zoekfunctie en is uitstekend te gebruiken op mobiele apparaten.


Op noardeast-fryslan.nl kun je veel zaken gemakkelijk online regelen. De bezoeker kan in veel gevallen direct een product aanvragen, een afspraak maken, of direct naar de juiste informatie van andere overheden en instellingen.

Dantumadiel

Ook Dantumadiel heeft een nieuwe website www.dantumadiel.frl. Beide websites kunnen vanuit één systeem worden beheerd. Dit maakt het werken met de websites efficiënter. Nu de website gelanceerd is, zal de site de komende tijd verder ontwikkeld worden.

Bron: https://www.rtvnof.nl/nieuwe-website-gemeente-noardeast-fryslan-en-dantumadiel/

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.