05 februari 2021

Aftrap 2e Kamerverkiezingen 2021

Drie CDA Kamerleden komen naar de Achterhoek

In de aanloop naar de Tweede Kamer verkiezingen komen drie CDA Kamerleden naar de Achterhoek. Vanwege de coronaregels gebeurt dit uiteraard digitaal.
Ze gaan in gesprek met lokale bestuurders over Achterhoekse thema's, hoe die verbinden aan de landelijke politiek en het verkiezingsprogramma van het CDA.
Op vrijdag 5 februari vindt het eerste gesprek plaats met  Pieter Omtzigt . Pieter is momenteel kamerlid voor het CDA en houdt zich onder andere bezig met pensioenen, belastingen en buitenlandse zaken. Hij is de laatste tijd volop in het nieuws over het aan de kaak stellen van misstanden rond de toeslagen. Het gesprek begint om 19.00 uur. Vanuit  CDA Aalten-Dinxperlo  zal CDA-wethouder Hans te Lindert gesprekspartner zijn, vanuit CDA Winterswijk fractievoorzitter Wim Wassink.

Op vrijdag 26 februari om 19:00 uur zal  Evert Jan Slootweg  te gast zijn.
En op vrijdag 5 maart 19:00 uur  Jaco Geurts

Zowel Evert Jan als Jaco hebben zitting in de Tweede Kamer en zijn de kandidaten uit Gelderland. Deze drie livestreams zijn georganiseerd door  CDA WinterswijkCDA Aalten-Dinxperlo  en  CDA Achterhoek .

De gesprekken zijn in livestream te volgen op www.onlineliveevent.nl/cda . Tijdens het gesprek kunnen vragen gestuurd worden. In de livestream wordt bekend gemaakt hoe dat gaat. Iedereen is van harte welkom om deze digitale bijeenkomst te volgen.

Vooraf kunnen er vragen gemaild worden naar cda-livestream@outlook.com
Iedereen is van harte welkom bij deze livestreamevents.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.