01 november 2016

*** VACATURE ***

Beste Dinxpersen,

Zoals jullie wellicht weten zitten wij, Freek en Jeroen, als Dinxpersen voor het CDA in de gemeenteraad van onze gemeente.  Wij zien het onder meer als onze taak en opdracht, de belangen van ons als inwoners van Dinxperlo te behartigen.

Over twee jaar zijn er wederom gemeenteraadsverkiezingen. Er komt dan een nieuwe gemeenteraad en we willen natuurlijk allemaal dat Dinxperlo dan ook weer goed vertegenwoordigd is.  

Volgens de statuten zou Dinxperlo 1/3 deel van de kandidatenlijst van het CDA moeten vullen.  Welnu, hierin hebben wij een uitdaging. Hiervoor zijn we nú al op zoek naar nieuwe kandidaten uit Dinxperlo die bereid zijn een plaats op de kandidatenlijst in te nemen. Willen wij vanuit Dinxperlo invloed behouden in het gemeentehuis in Aalten? Natuurlijk! Wij Dinxperloërs hebben nogal eens de neiging commentaar te geven op datgene wat er in het Aaltense beter gedaan of besloten had moeten worden. Nu is er de mogelijkheid om een steentje bij te dragen, laten we deze kans grijpen!

Wij roepen jullie op om hier eens over na te denken. Ga eens in gesprek met ons, kom eens kijken wat er gebeurt op een raadsvergadering. Tevens zijn er mogelijkheden voor een soort ‘bezoekstage’ in het partijbestuur.  Regelmatig is gebleken dat een bestuurslidmaatschap een goede aanleiding kan zijn om de interesse in de politiek op te wekken, om vervolgens door te kunnen stromen naar de kandidatenlijst voor de gemeenteraad. 

Naast nieuwe kandidaten voor de gemeenteraad zijn er ook vaak bestuursleden nodig.Help ons om nóg meer invloed te kunnen uitoefenen om Dinxperlo nóg mooier te maken dan het nu al is.We komen graag met je in contact! Uiteraard mag je ons ook benaderen als je iemand anders voor wilt dragen voor een van de geschetste ‘vacatures’. Dank bij voorbaat en graag tot ziens / horens / bels / mails. 

Wij kijken uit naar jullie reacties.

Jeroen van Geenen, 
Wilhelminastraat 9A, 06-83574064, j.vangeenen@aalten.nl

Freek Diersen 
Polstraat 10, 06-23501472, f.diersen@aalten.nl

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.