Telina Eenhoorn

Bestuurslid

Geboren te Almelo, getogen te Maarssenbroek. In de jaren heb ik afwisselend in de stad en buitenaf gewoond. Toen wij drie jaar geleden op zoek gingen naar een huis als project, met een ruime tuin, was de keus voor de Achterhoek snel gemaakt. De natuur is hier prachtig en de gemeenschappelijkeheid in de samenleving trok ons ​​aan. Ik ben 50 jaar, woon met mijn man, hond, paar katten en paar kippen. Mijn 22 jarige zoon studeert duurzaamheid in Utrecht. We wilden de ruime tuin voor het maken van een voedselbos. Zowel het huis als de tuin vordert gestaag.

In mijn dagelijkse werk ben ik leidinggevende in de thuiszorg. Een uitdagende baan, want naast de corona-omstandigheden is er een krapte op de arbeidsmarkt, waar de vraag om het onderwerp van zorg is.

Als deelnemer van de Politiek Actief cursus in het najaar van 2019, is bij mij het politieke zaadje gepland. Vanaf zomer 2020 ben ik lid van het CDA. Ik doe graag actief mee. Zo Komt het, DAT ik ontmoette Veel enthousiasme de campagne van de 2 e  Kamerverkiezingen for our gemeente vorm heb gegeven .  In De Toekomst wil ik me Graag verder inzetten, Binnen de Afdeling Aalten-Dinxperlo en available in de Gemeenteraad. Dat betekent dat ik de komende periode veel wil gaan leren van de gemeente en de zaken die voor u van belang zijn. Wanneer je denkt dat ik daarbij iets nadrukkelijk dien te weten, dan hoor ik je tip graag.

Ik hoop dat we elkaar snel in levenden lijve kunnen ontmoeten om verder te praten.

Alle goeds,

Telina

Maart 2021

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.