22 januari 2017

Bespreking verkiezingsprogramma met kandidaat-Kamerlid Evert-Jan Slootweg

Het bestuur van het CDA Apeldoorn nodigt u van harte uit om op 7 februari te komen te praten en meedenken over het verkiezingsprogramma voor de Tweede Kamerverkiezingen van maart dit jaar. Het Gelderse kandidaat-Kamerlid Evert-Jan Slootweg, nummer 19 op de lijst, zal ons langs de belangrijkste punten uit verkiezingsprogramma leiden. Hiernaast vertelt hij graag iets over zijn eigen kandidatuur en over welke punten hij zelf belangrijk vindt. De bijeenkomst begint om 19:45 uur, met inloop vanaf 19:30 uur en vindt plaats in de fractiekamer van het CDA Apeldoorn. De fractiekamer bevindt zich in het Oude Raadhuis, Raadhuisplein 8 te Apeldoorn. De ingang bevindt zich aan de Marktpleinzijde.

Op deze avond hopen we dat u (nog) meer feeling krijgt met verkiezingsprogramma en dat u op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met een kandidaat-Kamerlid.

Na de pauze willen we met elkaar alvast verder denken over de belangrijkste thema’s voor het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Aan de hand van stellingen omtrent typische Apeldoornse thema’s discussiëren we over waar de prioriteiten voor Apeldoorn moeten liggen en waar Apeldoorn in 2020 zou moeten staan. Tijdens dit gedeelte heeft u de mogelijkheid om actief een bijdrage te leveren aan de eerste ideeën voor het verkiezingsprogramma van 2018.

Om in te kunnen schatten met hoeveel mensen we zijn, vragen we u zich op te geven via het e-mailadres secretaris@apeldoorn.cda.nl of door te bellen met Elbert Mulder, 06-15138353.

We zien er naar uit u 7 februari te ontmoeten! 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.