20 december 2018

Afscheid Hans Wegman

Op 14 februari 2019 zal ons zeer gewaardeerde CDA-lid Hans Wegman zijn functie als raadslid officieel beëindigen. Uiteraard vinden wij dit erg jammer, maar wij respecteren zijn beslissing.

De afgelopen 20 jaar, waarvan 6 jaren als wethouder, heeft Hans zich met heel veel enthousiasme en passie ingezet voor Apeldoorn namens het CDA. We kunnen hem daarom ook met recht een CDA-coryfee noemen!

De beslissing is niet makkelijk geweest voor Hans, omdat Apeldoorn hem zeer na aan het hart ligt. En ook het bestuur beseft dat we in Hans een zeer gewaardeerd raadslid gaan missen. Maar nu hij en zijn echtgenote van plan zijn om zich definitief in Scheveningen te vestigen (dichterbij hun kinderen en kleinkinderen) is dit een logische keuze, waar wij Hans in steunen.

Hans wordt opgevolgd door Hessel Dooper, een ervaren CDA’er waar wij het volste vertrouwen in hebben. Hessel zal het bestuur verlaten en terugkeren in de Raad. Wij wensen hem hierin natuurlijk veel succes.

Hans zal als adviseur van het bestuur betrokken blijven bij de afdeling. We zullen hem daarom hopelijk nog regelmatig in Apeldoorn tegenkomen.

Het CDA Apeldoorn wenst Hans en Ieteke heel veel geluk en voorspoed met al hun toekomstplannen!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.