16 april 2018

Apeldoorn.works organiseert banenmarkt

Helaas hebben we gehoord dat de banenmarkt op 9 juni 2018 niet is doorgegaan. Wij betreuren dit zeer. De banenmarkt leek ons een waardevolle activiteit, vandaar dat we deze activiteit op onze website aandacht hebben gegeven. We zijn de afgelopen dagen benaderd door verschillende mensen die tevergeefs bij Gebouw 055 zijn geweest. Mensen eerst hoop geven en dan teleurstellen vinden we geen goede zaak. Voor zover het binnen onze invloed ligt zetten we ons in om teleurstellingen wat dit betreft in de toekomst te voorkomen. Voor eventuele meldingen kunt u ons bereiken via e-mailadres: [email protected]

 

Het gratis platform Apeldoorn.works komt met iets nieuws. Apeldoorners die op zoek zijn naar een baan kunnen namelijk op zaterdag 9 juni terecht bij dé banenmarkt van Apeldoorn. Bedrijven en werkzoekenden krijgen van 11.00 tot 16.30 uur in Gebouw055 aan de Condorweg 1 de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan én, wie weet, tot een match te komen. Apeldoorn.works is een gratis platform dat transparant vraag en aanbod op de arbeidsmarkt gratis bij elkaar brengt. Om dit doel niet alleen online uit te dragen, houdt Apeldoorn.works nu dus ook een banenmarkt. ,,Een evenement waarbij werkzoekers het gezicht achter een bedrijf te zien krijgen'', legt Léon van der Linden van Apeldoorn.works uit. ,,Je krijgt vacatures gelijk te zien en kunt met elkaar in gesprek gaan. Een laagdrempelige manier om kennis te maken, want niet iedereen stapt zomaar bedrijven binnen om te vragen of er nog vacatures zijn.'' Het CDA Apeldoorn ondersteunt het initiatief van Apeldoorn.works van harte!

Agenda Banenmarkt Apeldoorn zaterdag 9 juni 2018

9.00 – 9.15 Ontvangst exposanten

9.15 – 9.30 Welkomstwoord organisatie

9.30 – 11.00 Opbouw exposanten

11.00 Opening Banenmarkt Apeldoorn 2018

16.30 Sluiting Banenmarkt Apeldoorn 2018

16.30 – 17.00 Start netwerkborrel met live muziek

18.30 – 19.00 Einde netwerkborrel en start afbouw

Meer informatie over de beurs staat op banenmarktapeldoorn.nl. Hier kunnen bedrijven en werkzoekenden zich aanmelden. Het bezoek van de beurs is gratis.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.