José Bonenberg-Slagter

Raadslid

Raadslid

Beroep: eigenaar Bonenberg’s Groente- & Fruithandel, ambulante handel.

Woont in: geboren en getogen in Apeldoorn, en nu woonachtig in de wijk het Loo samen met mijn man. De kinderen zijn inmiddels uitgevlogen maar wonen en werken met veel plezier in Apeldoorn.

Geboortedatum: 19 december 1961    

Waarom ben je kandidaat voor de gemeenteraad namens het CDA?

Om samen met de Apeldoornse bevolking verder te bouwen aan een veilig,  schoon, ondernemersvriendelijk, financieel gezond Apeldoorn! Elke Apeldoorner moet zich ‘thuis’ voelen in ons mooie bosrijke Apeldoorn met al haar prachtige voorzieningen: scholen, musea, parken, verenigingsleven, uitgaans- en winkelgebieden.

Apeldoorn met haar mooie dorpen toekomstbestendig houden/maken.

Voor welke thema's ga je je inzetten?

Bedrijventerreinen, leegstaande kantoor- en winkelpanden, de binnenstad, winkelvoorzieningen in de dorpen. Maar ook wil ik mij inzetten voor de ouderenzorg. Kortgeleden heeft de gemeente Apeldoorn de intentieverklaring “dementie vriendelijke Gemeente Apeldoorn” ondertekend. Het CDA Apeldoorn en ik zijn hier erg blij mee en ik hoop dan ook mijn steentje hieraan te kunnen bijdragen vanuit mijn ervaringen.

Wat is je favoriete plek in de gemeente Apeldoorn?

Apeldoorn heeft tal van prachtige plekken om te ontspannen en te recreëren, Paleis Het Loo, Orpheus, de bossen, de warenmarkten, goede restaurants, maar als ik echt moet kiezen: mijn eigen huis!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.