Ine van Burgsteden

Fractievoorzitter

Ine van Burgsteden (c) foto Rens Plaschek

Ine is fractievoorzitter in de gemeenteraad namens het CDA Arnhem.
Van 2014-2018 mocht zij de stad dienen als wethouder, waar zij o.a. heeft gezorgd voor het behoud van het banenbedrijf van de gemeente Arnhem genaamd Scalabor en veel extra groen in het centrum heeft gerealiseerd.
Ook was Ine al raadslid voor het CDA in Arnhem van 2007 tot 2014.

Persoonlijk

Ik voel mij thuis waar ik me begrepen voel en dat is voor mij Arnhem! De stad die mij alles biedt wat ik graag om mij heen heb! Fijne winkels, prettige en veelzijdige horeca, het gemak van een avond uit, ontspannen en ontmoeten in een van de parken, maar ook omdat ik dagelijks omgeven word door creatieve, vriendelijke en ook kritische en hartelijke Arnhemmers.

Ik woon in het centrum en ik geniet hiervan omdat ik me thuis fijn en veilig voel en zodra ik de deur uitloop de dynamiek van de binnenstad om me heen heb.

In Arnhem ben ik trots op: Het Sonsbeekpark

Dagelijks werk: Ik ben tot er een nieuw college wordt geïnstalleerd nog wethouder. Wat een eer om dagelijks te mogen werken aan deze mooie stad!

Mijn hobby's zijn: Lekker eten met vrienden, uitgaan en genieten van prachtige voorstellingen in Stadstheater Arnhem, lezen, mijn huis en dakterras gezellig maken en houden, korte vakantietripjes, "mijn" warme Lionsclub bezoeken, (mijn heimelijk genoegen) Hay Day boerderij bijhouden.

Priv├ę situatie: Alleenstaand zonder kinderen, tante van zes neven en nichtjes die ik na hartenlust mag verwennen.

CONTACT GEGEVENS

T: 06-20324483
E: i.vanburgsteden@raad.arnhem.nl

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.