22 juni 2022

Arjen en Thijs hebben er zin in!

Borculo 21 juni - Ons raadslid Arjen van Gijssel uit Ruurlo is geïnstalleerd als wethouder namens het CDA in het nieuwe college CDA/D66/PvdA/VVD. Commissielid Thijs Luiken uit Eibergen volgde hem nog dezelfde avond op als lid van de CDA-fractie.

Arjen gaat in het college de portefeuilles wonen, sport, ruimte ontwikkeling, plattelands- en kernenbeleid en materieel erfgoed onder handen nemen. Een zware, typische CDA-portefeuille. Arjen: “Het is fantastisch om de inwoners te mogen dienen vanuit deze rol. We wonen al 18 jaar met veel plezier in Ruurlo, onze kinderen zijn hier opgegroeid. Het is mooi om nu wat terug te doen voor Berkelland. En er is geen tijd te verliezen!”

Thijs heeft al jaren meegedraaid in de schaduwfractie. In de Raad zet hij deze ervaring in voor onder ander cultuur- en evenementenbeleid, veiligheid en jeugd(zorg). Thijs: “Ik wil me graag hard maken voor onze manier van leven in de Achterhoek. Onze waarden, onze veiligheid en leefbaarheid, waaronder evenementen. Alles wat Berkelland zo’n fantastische gemeente maakt”.

Heren, namens het Berkellandse CDA van harte gefeliciteerd met jullie benoemingen, we wensen jullie veel succes en kijken uit naar een mooie samenwerking!

Tot slot willen we onze dank uitspreken voor de fijne en vruchtbare samenwerking met onze voormalige wethouder Gerda ter Denge.

We wensen haar alle succes voor de toekomst!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.