11 december 2021

Koninklijke onderscheiding voor Marco Heutinck

Beltrum-  CDA Berkelland-bestuurder Marco Heutinck is zaterdagmiddag 11 december door burgemeester Joost van Oostrum benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Zijn tomeloze inzet als vrijwilliger binnen de Berkellandse samenleving is van de buiten categorie. Vooral binnen de sport heeft hij zijn sporen verdiend.  Al meer dan 25 jaar is hij clubman, fotograaf, webmaster en bestuurslid van VIOS, maar daarnaast ook actief voor dorpsfeest Festunique. Menig wagenbouwgroep kon op zijn steun rekenen. CDA Berkelland mag eveneens van zijn talenten gebruik maken. Zijn juiste gevoel bij de samenleving helpt ons grote stappen te zetten.

De burgemeester benoemde dat Marco andere vrijwilligers inspireert en weet hoe belangrijk de motor van het verenigingsleven is. “Verenigingen verbinden mensen en bieden ruimte voor de juiste invulling van vrije tijd.”, aldus Marco. Dat juist hij vandaag in het middelpunt van de belangstelling staat raakt hem. “Een mooie waardering dat zeker, maar ik draag hem op aan alle mensen die mijn werk mogelijk maken.”

Marco is een gezien persoon binnen de gemeenschap. Zijn inzet, structuur, open houding, maar bovenal sociale instelling is bewonderingswaardig!Alle mensen van het Berkellandse CDA feliciteren Marco en zijn vriendin Bianca van harte!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.