20 maart 2017

Demografische ontwikkelen vertalen in CDA-beleid

Bronckhorst is een bloeiende gemeente, staat bol van activiteiten en heeft zeer betrokken inwoners en ondernemers. Samen weten we telkens weer stappen te zetten voor een mooie toekomst. Om de juiste stappen te kunnen zetten moeten we wel uw wensen, trends en ontwikkelingen kennen.

In het dorpshuis van Halle Heide, een tastbaar bewijs van hoe de bevolking zelf invulling geeft aan versterking van de leefbaarheid, heeft de fractie van CDA Bronckhorst uitgebreid gesproken. Twee dagdelen ging het erover waar we nu staan en hoe onze gemeente ingericht moet worden voor de toekomst. Hoe we ervoor zorgen dat mensen prettig kunnen wonen. In gezinsverband of tot op hoge leeftijd zelfstandig. Van starters op de woningmarkt tot mensen die een volgende stap willen zetten. Ook is gesproken over ondernemerschap en werkgelegenheid. Hoe houd je je het winkelbestand in de kernen overeind en hoe kunnen we door minder regels te stellen de mogelijkheden van het platteland verantwoord vergroten. Digitale bereikbaarheid en een aantrekkelijk gebied inrichten om te bezoeken en te recreëren. 

Het is belangrijk alles in samenhang te bekijken, conclusies te trekken en stappen te zetten. CDA Bronckhorst laat zich voortdurend informeren door inwoners en belangenorganisaties maar nodigt u ook van harte uit uw wensen met ons te delen. Veel van onze voorstellen zijn uit die gesprekken voortgekomen. Doe met ons mee, samen kunnen we veel.

Drempt, Hummelo en Keppel; Dirk Jan [email protected]  en Wilko  [email protected]

Hengelo, Keijenborg eo; Jannie [email protected] en Rob [email protected]

Zelhem, Halle; Chris [email protected] en Marti [email protected]

Baak, Bronckhorst, Olburgen, Steenderen en Toldijk; Henk [email protected]

Vorden, Wichmond; Jan [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.