12 november 2017

Op pad voor Bronckhorst

De verkiezingen van 2018 laten nog een paar maanden op zich wachten. Dat betekent niet dat we stilzitten bij CDA Bronckhorst. Als CDA gaan wij naar de inwoners en ondernemers van Bronckhorst toe. Omdat wij het belangrijk vinden mensen te spreken. Dat doen wij voor, tijdens en na de verkiezingen. Wij willen niet binnen blijven; wij gaan naar buiten!

Zo waren wij onder andere bij geitenhouders, een informatieavond over de geitenhouderij in de Velswijk en een bijeenkomst van motorcross vereniging Halmac in Halle. Ook hadden wij gesprekken met muziekverenigingen, LTO en ouderenorganisaties. De komende maanden staan meer bezoeken en gesprekken op de agenda. Het gesprek zal gaan over woningen voor jongeren, het kunnen blijven organiseren van evenementen, goede zorg, ruimte voor (agrarisch) ondernemen, veiligheid, samen werken in de Achterhoek en recreëren.  Heeft u onderwerpen waarover u het gesprek aan wenst te gaan, dan kunt u contact opnemen met GRV2018@CDABronckhorst.nl


Het campagneteam bestaat uit (van links naar rechts op de foto):
Anouk Bergsma (Hummelo), Arno Spekschoor (Vorden), Wilko Pelgrom (Drempt), Harmjan Evers (Zelhem) en Bengt Stegeman (Zelhem).

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.