19 april 2019

Opening tuinhuis Mollenhof

Feestelijke opening tuinhuis bij de Mollenhof

Donderdag 18 april 14.00 uur, een schitterende zonnige dag voor de bezoekers van de Mollenhof, kleinschalige ontmoetingslocatie in Oeken! Het nieuwe tuinhuis is zo goed als af, dus het was tijd voor een feestelijke opening vond Karin van Bergen. En dat moest gevierd worden met de bezoekers, medewerkers, vrijwilligers en andere belangstellenden. Gerry Ypma en Dity Zuidwijk van de CDA-fractie waren erbij. 

Er is de laatste maanden hard gewerkt om de oude kas bij de boerderij om te toveren tot een ruim tuinhuis, waar het heerlijk vertoeven is voor de bezoekers in het warme zonnetje van het voorjaar. En je kunt er ook nog eens aan de slag met het kweken van zaaigoed voor je eigen sla en radijs. 

Burgemeester Van Hedel was aanwezig voor de opening en om het lint door te knippen. Daarna werden de twee vrijwilligers, die heel hard aan gewerkt hebben, in het zonnetje gezet! Karin bedankte hen voor de vele uurtjes die zij erin gestoken hebben en nog zullen doen, want het is nog niet helemaal af. De tuin moet nog verder ingericht worden. 
Als laatste werd de burgemeester uitgenodigd om een vlinderstruik in de tuin te planten. De klompen stonden klaar, de spade en de kruiwagen ook. En met een beetje hulp is het allemaal prima gelukt. 

Wij wensen alle bezoekers met vrijwilligers en medewerkers heel veel plezier van hun mooie zomerse onderkomen!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.