Het CDA Culemborg roept alle inwoners op om mee te denken over hoe we in Culemborg respectvoller met elkaar kunnen omgaan. Uit onderzoek blijkt steeds weer dat mensen zich zorgen maken over de manier waarop we met elkaar omgaan. Zien we nog wel om naar elkaar en, voelen we ons nog wel gerespecteerd op straat?


CDA Culemborg deelt deze zorgen en lanceert tijdens de Week van Respect van 5 tot 11 november het ‘Hoe respectvol is Culemborg?’Ga direct naar het onderzoek via www.cda.nl/week-van-respect/ 

Invullen van de vragenlijst duurt circa 2 minuten. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter we in kaart kunnen brengen wat er goed gaat en wat beter kan.

In het onderzoek wordt onderzocht hoe mensen in onze stad vinden dat het met respect gesteld is en wat er beter kan. Door middel van gastlessen en andere activiteiten op scholen, sportclubs en in de wijk, draagt de organisatie van de Week van Respect bij aan een tolerante en respectvolle samenleving. Het CDA Culemborg ondersteunt dit initiatief van harte.

De resultaten van de enquête zullen later bekend worden gemaakt.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.