In een ondernemende stad dienen Vrijwilligers en Ondernemers ruim baan te krijgen. Ook in de komende raadsperiode blijft het CDA Culemborg zich inzetten voor de vele ondernemers en vrijwilligers die in onze stad actief zijn. Zij geven de gemeente een kleur en gezicht.

In de afgelopen twee weken ontvingen meerdere ondernemers en vrijwilligers een peer uit handen van CDA kandidaten. Dit als waardering voor hun inspanningen voor de stad. Het uitdelen van de gezonde versnapering gaf vaak aanleiding voor een goed gesprek. Concrete actiepunten uit het verkiezingsprogramma kwamen daarin uiteraard aan de orde. Vaker aan de orde kwam de opmerking dat er grenzen zijn aan wat je van vrijwilligers en mantelzorgers kan vragen en het punt van het ontbreken van een goede glasvezelverbinding op Pavijen. 

Henk Visscher van autogroep Visscher mocht één van de Toffe peren in ontvangst nemen. Visscher nam recent ook deel aan het stadsgesprek over 'Culturele diversiteit' dat het CDA in februari mede organiseerde in de Franssche School. Tijdens deze avond maakte Visscher duidelijk hoe je als bedrijf echt werk kunt maken van gelijke kansen op de arbeidsmarkt. Het bedrijf verkreeg daarmee ook landelijke aandacht met een item op RTL nieuws.

Lees meer over de standpunten van het CDA Culemborg ten aanzien van Ondernemers en Vrijwilligers.

Als ook onze concrete actiepunten voor een Ondernemend Culemborg.

Het item op RTL nieuws van Autogroep Visscher is hier terug te kijken.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.