12 februari 2018

Een nieuwe sporthal bij zwembad Den Helder

Doesburg moet een multifunctioneel sportcentrum krijgen bij zwembad Den Helder, zo stellen wij in ons verkiezingsprogramma.

Lijsttrekker Stan Hillenaar: “Nu we na gaan denken over een nieuw centrumplan in de Beinum, moeten we ook nadenken over een nieuwe sporthal. Ons idee is om aan te sluiten bij de visie van het bestuur van zwembad Den Helder en de nieuwe sporthal tegen het zwembad aan te bouwen. Zo kunnen we er een multifunctioneel sportcentrum van maken waardoor dingen veel rendabeler kunnen. Op dit moment maken we jaarlijks erg veel geld over omdat het zwembad dit te kort komt. Door nu dingen samen te gaan voegen, duurzaam energie op te wekken op en bij het sportcentrum en een aantrekkelijk sportcentrum voor Doesburg en de regio op te zetten willen we fors te gaan besparen.

Wij willen tevens veilige fietsoversteekplaatsen van Beinum West naar Oost en zo ook een veilige fietsroute richting het sportcentrum. Als we daar dan ook een prachtplek van maken waar oud en jong samen kunnen bewegen dan slaan we 3 vliegen in 1 klap”.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.