Ruud Veldkamp

Fractielid

“Ik ben Ruud Veldkamp geboren in Gaanderen en na een aantal jaren in Duiven te hebben gewoond sinds 2001 weer inwoner van het mooie dorp Gaanderen. Ik ben getrouwd met Miranda en samen hebben wij 2 kinderen Nick en Roel.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij 2 grootbanken heb ik nu mijn eigen advieskantoor voor de ondernemer in het MKB. Naast mijn werk en gezin wandel ik graag en volg ik de verrichtingen van beide zonen bij VVG’25.

De laatste 7 jaren actief geweest als bestuurslid bij voetbalvereniging VVG’25 waarvan 6 jaar als voorzitter en vanuit die rol nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling en realisatie van de nieuwe multifunctionele accommodatie.

Mooi voorbeeld wat je met samenwerking en denken buiten de gebruikelijke kaders kunt realiseren.

Ik ben sterk verbonden met de lokale gemeenschap en hierdoor goed op de hoogte van wat er leeft onder de mensen. Ik heb de ambitie om mijn maatschappelijke betrokkenheid in te zetten als raadslid van het CDA en vanuit die rol mee te denken en het mede vorm geven van het beleid voor de komende jaren van de Gemeente Doetinchem. Inzet zal moeten zijn dat Doetinchem een toekomst bestendige gemeente wordt en blijft met aandacht voor alle inwoners van onze gemeente. Om een goede leefbaarheid te kunnen waarborgen is het belangrijk dat er in de dorpen en wijken van de gemeente Doetinchem goed wordt samengewerkt. Vanuit mijn rol zal ik dat als verbinder en betrokkene ook graag stimuleren. “

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.