Bennie Ernst

Penningmeester

Contact
E: bennie.ernst@cda-doetinchem.nl

Portefeuilles
Financiën, Grondbedrijf, Nutsvoorzieningen

Nevenfuncties
Dienstverband: mede-eigenaar administratie- en belastingadviesbureau Buiting en Roes
Onbetaald:
- Voorzitter stichting Sport en Cultuur Gaanderen
- Voorzitter stichting Oranje Comité Gaanderen
- Budgethouder geloofsgemeenschap H. Augustinus / St. Martinus Gaanderen

Bennie Ernst.

Ik ben geboren en getogen in Gaanderen en al sinds 1 januari 2005 lid van de raad en daardoor zeer goed ingevoerd in het gemeentelijk beleid.

Door mijn werk, ik ben mede-eigenaar van een administratie- en belastingadviesbureau, heb ik veel kennis op financieel gebied en vanuit deze expertise wil ik weer een belangrijke bijdrage leveren in de fractie en, als CDA-er, in de raad.

Het provinciaal bestuur van het CDA is ook van mening dat de financiële expertise en mijn ervaring als raadslid goed van pas zullen komen in de komende raadsperiode.

Als lid van de raad wil ik mij vooral bezighouden met alle onderwerpen op financieel  gebied, zorgen dat het huishoudboekje van de gemeente op orde blijft, met dingen aangaande mijn dorp en met de sport in de breedste zin van het woord. 

Dat doe ik niet voor mijzelf, maar ik wil blijven werken aan een betere en sterkere gemeente in al haar facetten. Voor de stad en de dorpen met vele voorzieningen die we graag willen behouden en daarmee oog hebben voor onze samenleving, met name voor de mensen die ons als raadslid hard nodig hebben, daar gaat het mij om.

Een stad en dorp waar de burger zich thuis voelt.

Als raadslid een schakel tussen samenleving en gemeente.

Stem daarom op Bennie Ernst, lijst 1, plaats 14.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.