Het Steenkamp Instituut van CDA Gelderland organiseert cursussen en trainingen en bemiddelt in scholingsvragen voor o.a. fracties en afdelingsbesturen en verzorgt trainingen op maat, individueel of in regioverband.

Scholing en training van CDA leden staat hoog in het vaandel van het Steenkamp Instituut. Door het vertrek van een van onze consulenten zoeken we versterking van het team als

Consulent (v/m)

De consulent organiseert en regelt de cursus van A tot Z. Hij of zij regelt een locatie met catering, zorgt dat de cursist toegang krijgt tot de digitale leeromgeving, benadert een SI-trainer, verzorgt de promotie van de cursus en maakt dat de cursusdag vlekkeloos verloopt.

De provincie Gelderland is een groot en uitgestrekt gebied wat we graag willen onderverdelen in regio’s te weten Achterhoek, Veluwe, Rivierenland en Arnhem/Nijmegen. Wil je onderdeel zijn van het consulententeam en het scholingswerk verder gestalte geven en uitbreiden? Neem dan contact met ons op.De commissie Steenkamp Instituut, klankbordgroep voor de consulenten, biedt een prettige werkomgeving, goede samenwerking en biedt een vergoeding voor de verrichte werkzaamheden als consulent(e).

Wil je meer informatie omtrent deze leuke job, bel of mail met de coördinator, zij is graag bereid uitleg te geven.

Je sollicitatiebrief met C.V.  zien wij met belangstelling tegemoet voor 18 december 2018.

Voorzitter van de commissie SI:

Ferdinand van Wijk
Telefoon 06-53627364
Engelina van Steenbrugge-Spiering
Telefoon 06-23339629
e-mail engelinavansteenbrugge@hetnet.nl

e-mail ferdinand.vanwijk849@gmail.co

Coördinator consulententeam:

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.